TubiTunes

TubiTunes 1.0.1

Sleep films van YouTube naar je iPhone

VOOR

  • Converteert voor je mobiele apparaat

TEGEN

  • Veel foutmeldingen

Matig
4

TubiTunes converteert video's om ze op je iPhone of iPod te zetten. Daar is namelijk een apart videoformaat voor nodig. Deze filmpjes staan al op je computer of je downloadt ze van een site zoals YouTube. Zo heb je altijd de leukste filmpjes in je broekzak.

Je sleept het te converteren filmpje in het venster van TubiTunes en het transformeren begint. In het voorkeurenmenu geef je van tevoren aan waar het omgezette bestand heen moet. TubiTunes laat je ook URLs -webadressen- naar het venster slepen. Hoe dat gesleep van een adres in zijn werk gaat, werd ons echter niet duidelijk. Wil je filmpjes van YouTube downloaden en aanpassen, dan dien je TubiTunes eerst als een bladwijzer in je browser te plaatsen om van daaruit te werken.

Tijdens het testen viel ons op dat het omzetten van een filmpje vanaf onze harde schijf erg veel tijd in beslag nam. Nog erger was het met het converteren van een online-video, dit ging geen enkele keer goed. Na vele foutmeldingen gaven we de hoop op en stapten over op MacTubes.

TubiTunes converteert video's om ze op je mobiele Apple-apparaat af te spelen. Het programma laat echter redelijk wat te wensen over. Als het omzetten al lukt, dan nog heb je erg veel geduld nodig voor TubiTunes.

TubiTunes

Download

TubiTunes 1.0.1

Beoordelingen about TubiTunes